FibreMax - Serbuk Makanan Serat Semulajadi


Bagi yang mengamalkan mana2 suppelment , xkisah lifeline, ALSD2 atau mana2 produk supplement,collagen vit c, dan lain2, dalam masa yang sama,, lambat beri kesan pada tubuh badan anda, anda boleh ambil FIBERMAX sebagai detox , detox amat penting untuk badan kita..( sebelum ambil mana2 supplement,, perlu detox, spt air paip yang karat ,airnya macam air kopi,, so kita perlu bersihkan terlebih dulu filternya, begitu juga dengan badan kita,,) detox dulu yer.. insyaAllah cepat nampak kesan...


 FibreMax - Serbuk Makanan Serat Semulajadi

Penambahana serat dalam pemakanan anda dapat menyokong:


1. Fungsi penghadaman yang biasa, kerap dan sihat - najis yang pukal dan lembut
2. Pembiakan bakteria sihat dalam usus
3. Tahap kolesterol yang sihat
4. Gula dalam darah yang sihat
5. Pengurusan berat badan. Serat membuat anda terasa penuh dan menyokong selera makan yang biasa serta tidak menggalakkan pemakanan yang berlebihan

Apakah keistimewaan FibreMaxTM?
- Formula FibreMaxTM New Image terdiri daripada gabungan lima prebiotik. Ianya tidak dicerna oleh enzim usus bahagian atas, tetapi masuk ke dalam kolon di mana ianya menyokong pertumbuhan biasa bakteria yang bermanfaat dalam proses pencernaan.

Prebiotik-prebiotik ini mengandungi kedua-dua serat larut dan tidak larut:
- Serat larut menyokong enzim biasa dan proses penghadaman
- Serat tidak larut menyediakan pemukalan kepada kandungan dalam kolon untuk najis yang pukal dan lembut

5 Prebiotik
- Ekstrak Akar Chicory adalah daripada makanan simpanan yang terkandung dalam akar tumbuhan chicory yang matang. Kebanyakkannya merupakan inulin serat larut.
- Serat Soya adalah daripada hasil penyingkiran minyak dan protein dari dinding sel kacang soya. Ia lebih merupakan serat tidak larut. Kacang soya yang digunakan dalam FibreMaxTM New Image tidak diubahsuai secara genetik.
- Psyllium adalah sekam daripada dari benih masak kering yang diperolehi dari loji Plantago di India. Sabutnya dikisar halus supaya ia menyerap air dengan pesat untuk membentuk lendir yang sengit. Psyllium menyediakan kedua-dua serat larut dan tidak larut serta memukalkan kandungan dalam kolon.
- Pektin adalah serat semulajadi yang ditemui dalam epal dan buah-buahan sitrus. Sebagai gentian larut, ia membantu dalam proses pencernaan di dalam kolon.
- Serat Oat dihasilkan melalui suatu proses yang eksklusif dari bran oat, mewujudkan serat halus dan sebati yang merupakan sumber serat larut dan tidak larut.
- Sentiasa baca label dan gunakan seperti yang diarahkan. Jika gejala berterusan sila berunding dengan profesional penjagaan kesihatan anda.PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA ALSD2 SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)
back to top
Ingin bangunkan blog seperti ini,sila layari www.binablog.biz atau hubungi 017-259 6599
X