FibreMax - Serbuk Makanan Serat Semulajadi






Bagi yang mengamalkan mana2 suppelment , xkisah lifeline, ALSD2 atau mana2 produk supplement,collagen vit c, dan lain2, dalam masa yang sama,, lambat beri kesan pada tubuh badan anda, anda boleh ambil FIBERMAX sebagai detox , detox amat penting untuk badan kita..( sebelum ambil mana2 supplement,, perlu detox, spt air paip yang karat ,airnya macam air kopi,, so kita perlu bersihkan terlebih dulu filternya, begitu juga dengan badan kita,,) detox dulu yer.. insyaAllah cepat nampak kesan...


 FibreMax - Serbuk Makanan Serat Semulajadi

Penambahana serat dalam pemakanan anda dapat menyokong:


1. Fungsi penghadaman yang biasa, kerap dan sihat - najis yang pukal dan lembut
2. Pembiakan bakteria sihat dalam usus
3. Tahap kolesterol yang sihat
4. Gula dalam darah yang sihat
5. Pengurusan berat badan. Serat membuat anda terasa penuh dan menyokong selera makan yang biasa serta tidak menggalakkan pemakanan yang berlebihan

Apakah keistimewaan FibreMaxTM?
- Formula FibreMaxTM New Image terdiri daripada gabungan lima prebiotik. Ianya tidak dicerna oleh enzim usus bahagian atas, tetapi masuk ke dalam kolon di mana ianya menyokong pertumbuhan biasa bakteria yang bermanfaat dalam proses pencernaan.

Prebiotik-prebiotik ini mengandungi kedua-dua serat larut dan tidak larut:
- Serat larut menyokong enzim biasa dan proses penghadaman
- Serat tidak larut menyediakan pemukalan kepada kandungan dalam kolon untuk najis yang pukal dan lembut

5 Prebiotik
- Ekstrak Akar Chicory adalah daripada makanan simpanan yang terkandung dalam akar tumbuhan chicory yang matang. Kebanyakkannya merupakan inulin serat larut.
- Serat Soya adalah daripada hasil penyingkiran minyak dan protein dari dinding sel kacang soya. Ia lebih merupakan serat tidak larut. Kacang soya yang digunakan dalam FibreMaxTM New Image tidak diubahsuai secara genetik.
- Psyllium adalah sekam daripada dari benih masak kering yang diperolehi dari loji Plantago di India. Sabutnya dikisar halus supaya ia menyerap air dengan pesat untuk membentuk lendir yang sengit. Psyllium menyediakan kedua-dua serat larut dan tidak larut serta memukalkan kandungan dalam kolon.
- Pektin adalah serat semulajadi yang ditemui dalam epal dan buah-buahan sitrus. Sebagai gentian larut, ia membantu dalam proses pencernaan di dalam kolon.
- Serat Oat dihasilkan melalui suatu proses yang eksklusif dari bran oat, mewujudkan serat halus dan sebati yang merupakan sumber serat larut dan tidak larut.
- Sentiasa baca label dan gunakan seperti yang diarahkan. Jika gejala berterusan sila berunding dengan profesional penjagaan kesihatan anda.



PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA ALSD2 SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)

ALPHA LIPID SLEEP TIME - Bangun Untuk Kekayaan



Adakah anda bangun tidur pada setiap pagi tetapi masih berasa penat atau  
letih tidak kira berapa lama anda tidur atau baring diatas katil.

Kualiti tidur yang baik adalah penting untuk prestasi yang optimum dengan gayahidup yang sibuk hari ini. Tidakkah anda ingin untuk "tidur seperti bayi"? Bangun tidurdengan berasa segar dan cukup rehat. Ia telah terbukti bahawa susu daripada lembu tertentu mempunyai bahan yangmenenangkan lebih tinggi berbanding dengan lembu yang
lain.Satu ujian DNA yang mudah boleh menentukan lembu yang menghasilkan proteinbermanfaat ini. Selepas pemprosesan, termasuk pengurangan laktosa, susumempunyai profil protein unik yang memperbaiki corak tidur dan meningkatkan REM. SLEEP TIME adalah susu tepung tulen yang mengandungi Magnesium, Alpha Lipid, vitamin D dan perisa. SLEEP TIME yang dibungkus secara individu boleh dinikmati sama ada panas atau sejuk sebagai minuman sebelum tidur. SLEEP TIME adalahbenar-benar semulajadi tanpa pewarna tiruan, pengawet tiruan atau perisa tiruan 
CARA PENGAMBILAN SLEEP TIME(UNTUK MENDAPATKAN TIDUR YANG LENA) Dicadangkan untuk mengambil 30-40 minit sebelum waktu tidur.Masukkan 150 ml air sejuk / suam ke dalam cawan.Bancuh satu sachet Sleep Time dan kacau hingga sebati.Anda juga boleh memanaskan campuran SleepTime selama 40 saat di dalammikrowave (1000W) pada suhu yang tinggi.Kacau perlahan dan berehat sambil menikmati kelazatan Sleep Time anda. Bagaimana Sleep Time dihasilkan?Sleep Time dibuat dari susu yang hanya dikumpul daripada lembu yang telah dipilihkhas untuk protein unik mereka berinteraksi dengan tubuh untuk melengkapkan tiduryang nyenyak, merehatkan dan menyihatkan. Lembu-lembu diuji menggunakan ujianDNA yang mudah dan lembu yang terpilih dipindahkan ke ladang tunggal yang besar.Susu yang dikumpul kemudiannya ditambah dengan bahan-bahan, seperti Vitamin C,dan dihasilkan dengan proses proprietari untuk melindungi peptida ini dari tercernaserta-merta di dalam perut anda, untuk membenarkan protein bekerja untuk tempohyang lebih lama. Adakah Sleep mengandungi sebarang bahan kimia?Sleep Time dibuat dari bahan semulajadi, ia tidak mengandungi sebarang pewarnatiruan, perisa atau pengawet. 
Alpha Lipid Sleep Time
    Kelebihan Sleep Time:Bangun dengan perasaan yang segar dan kelihatan ceria setiap pagi
Satu cara yang hebat untuk bertenang dan berehat setiap malam.Alternatif semula jadi untuk mendapatkan tidur yang berkualitiSesuai untuk mereka yang sukar tidur, sering terjaga malam, insomnia dan merekayang sibuk dan mendapat waktu tidur yang singkat.Sleep Time berkesan secara semulajadi – dibuat dari susu yang mengandungi proteinunik dari lembu-lembu yang dipilih melalui ujian DNA.99.5% bebas lemakLaktosa rendahDitambah : Magnesium dan Vitamin DDipebuat dari bahan semula jadi tidak mengandungi pewarna dan perasa tiruan.Perasa vanilla, tiada bau hamis / susu.Soalan Yang Biasa Ditanya. Apakah Sleep Time?Sleep Time merupakan produk yang menggabungkan kebaikan semulajadi susu,dengan proses saintifik yang direka untuk menggalakkan tidur yang nyenyak,merehatkan dan menyegarkan. Bagaimana Sleep Time bertindak?Kita tahu bahawa susu merupakan sumber semulajadi bahan-bahan yang dikenalisebagai peptida yang boleh membantu merehatkan dan mengurangkan keresahan.Peptida ini datang daripada protein susu. Sleep Time telah direka untuk membekalkansumber yang maksimum bagi peptida khas ini. Alpha Lipid Sleep Time Apakah faedah menggunakan Sleep Time?Sleep Time telah diformulasikan khusus untuk melengkapkan proses kerehatansemulajadi badan anda dan tidur yang sihat.Berbeza dengan preskripsi atau dadah yang boleh didapati dari kaunter farmasi. Sleep Time adalah produk semulajadi yang tidak akan menyebabkan kesansampingan yang memudaratkan atau ketagihan.Juga, tidak seperti beberapa produk semula jadi yang lain seperti suplemen herbadan minuman vitamin, Sleep Time adalah minuman yang lazat dan menenangkan. Siapakah yang boleh mengambil Sleep Time?Orang dewasa yang ingin meningkatkan kualiti tidur mereka dan ingin bangun denganbertenaga dan tampak lebih segar disarankan mengambil Sleep Time.Tidak kisahlah jika anda biasanya tidur lena atau anda mengalami kesukaran tidur, Sleep Time boleh membantu anda. Apakah ciri-ciri produk Sleep Time? - Produk semula jadi.- Produk yang berasaskan susu.- Laktosa rendah.- Sumber kalsium dan tinggi dalam magnesium.- Bebas kafein- Rendah lemak.Bolehkah saya mengambil lebih daripada satu paket Sleep Time setiap malam?Kami tidak disyorkan anda mengambil lebih daripada dua bungkus dalam tempoh 24 jam.


PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA ALSD2 SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)

K 29 - PEMBERI TENAGA TAMBAHAN


K-29 mencegah keletihan dengan memberi anda tenaga tambahan yang anda perlukan untuk anda menghabiskan hari anda dengan cergas dan semangat!Semua kitaran biokimia badan perlu ditingkatkan dengan tujuan dapat menggunakan tenaga secara maksima daripada pemakanan anda.K-29 memberi peningkatan tenaga terus dari pemakanan anda secara seimbang.K-29 adalah sesuai untuk semua golongan iaitu orang muda, atlit atau orang yang aktif bersukan, orang tua, wanita mengandung, dan ibu menyu
su.Ianya selamat kerana ianya sangat semulajadi!Jika anda nak tahu kehebatan K-29 cubalah.. Anda pasti tidak menyesal.Apa yang diberitahu oleh teman-teman, K29 adalah seperti “natural viagra”.Apa yang menariknya, K-29 boleh diambil beberapa kali sehari tanpa risau kerana ianya semulajadi dan tidak memudaratkan!Jadikan K-29 sebahagian dari minuman untuk sumber tenaga tambahan anda setiap hari!Untuk Kanak-kanak, K-29 memastikan keseimbangan nutrien yang betul diambil dan memberikan rangsangan tenaga kawalan kepada badan mereka yang masih muda.Untuk dewasa, K-29 akan membantu anda mengatasi tekanan hidup seharian, membolehkan anda mendapat tenaga tambahan untuk melakukan perkara yang anda mahu lakukan.Bagi orang tua, K-29 menyediakan pemakanan yang betul sewaktu peringkat di mana selera sering berkurangan. K-29 adalah suplemen yang sempurna untuk semua peringkat.

PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA K-29 SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)

BAGAIMANA NAK UJI PEMBAKARAN LEMAK SEMASA DIET ALSD2?


ramai yang tak tahu apa itu.... KETONE STICKS digunakan untuk ujian air kencing dengan mengukur jumlah ketone iaitu kumuhan pembakaran lemak dibadan. Hasil dari ujian anda boleh pastikan samada pemakanan anda sudah menepati keperluan
karbohidrat rendah atau tidak.
WARNA PUTIH(NEG)..tanda terlebih ambil karbohidrat
WARNA CREAM (5)…tanda ketosis berlaku sikit
WARNA PINK (10)….tanda ketosis optima -warna yg dicari
WARNA PURPLE (50)..tanda kurang karbohidrat atau air
WARNA DARK PURPLE (100)..tanda kurang sangat karbo

sebotol mempunyai 50 keping strip didalamnya. Caranya: lakukan ujian ke atas air kencing anda sebaik-baiknya di awal pagi sebelum makan/minum apa-apa. Celupkan Keto Sticks ke dalam air kencing selama 1 – 2 saatdan tunggu 3 - 4min. Pastikan bahagian depan Keto Sticks yang terdapat kertas ujian tercelup ke dalam air kencing sepenuhnya. Bandingkan keputusan ujian dengan jadual keputusan Keto Sticks.….semoga warna ketostik anda antara cream dan yg paling baik pink…mula digunakan selepas 3 hari start alsd2..paling baik guna awal pagi..
 Apabila anda mengurangkan pengambilan karbohidrat (gula dan kanji) badan anda secara semulajadi akan mula menghancurkan lemak untuk mendapatkan tenaga. Jumlah karbohidrat yang mencetuskan penghancuran lemak disebut sebagai
Tahap Karbohidrat Kritikal atau ringkasnya CCL. Apabila lemak hancur, ketona dikeluarkan dan proses ini dipanggil Ketosis. Ketona diukur menggunakan kertas jalur ujian air kencing atau KETO STICKS. Dapatkan Keto Sticks ini dari kami pada harga hanya RM20. Keadaan kimia ini baik untuk menghancurkan lemak dengan begitu pantas serta juga menghalang kelaparan yang keterlaluan.

 PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA ALSD2 SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)



APAKAH KEBAIKAN DAN FUNGSI APPLE CIDER SEMASA MENGAMALKAN ALPHA LIPID SD2


Masih ramai yang tak tahu penggunaan apple cider vinegar @ cuka epal sepanjang pengambilan dengan ALSD2
So..hari ni nak kongsikan sedikit info yer....& senang jer nak cari kat Tesco,cold storage & farmasi banyak jual...

Mengapa APPLE CIDER digalakkan utk dicampur dlm   ALSD2 semasa tempoh berdiet? Apakah kebaikan dan fungsi apple cider?
1. Merangsang pemecahan lemak
2. Melancarkan perjalanan darah
3. Menguatkan tenaga dalaman
4. Meningkatkan kecergasan, daya ingatan, emosi, kreativiti, hafalan dan kepintaran anak-anak
5. Melawaskan usus besar dan kecil
6. Juga berfungsi sebagai: Anti-alergik, Anti-septik, Anti-anemia, Anti-ulcer
7. Masalah kulit seperti jerawat
8. Menghalang penyerapan atau timbunan lemak
9. Meningkatkan metabolisme di bahagian tubuh tertentu
10. Menyingkirkan air berlebihan dan bahan buangan (Pemparitan Limfatik)
11. Melembapkan dan mengencangkan kulit
12. Mencegah dan mengawal selulit
13. Melangsingkan bonggol lemak yang tidak perlu terutama di bhgn perut, tepi dan belakang lengan, pinggul dan peha
14. Meredakan sakit dan sengal sendi
15. Menurunkan risiko masalah jantung dan barah
16. Mengandungi anti-oksidan yang menjaga kesihatan jantung dan pengelak barah
17. Meningkatkan kesihatan membran paru-paru
18. Meningkatkan kesihatan tulang dgn menambah bahan kimis (boron) padas mineral tulang
19. Membantu kesihatan sistem kardiovaskular dgn mengekalkan tahap kolesterol darah
20. Membantu mengekalkan berat badan yang ideal
21. Menghilangkan stress dan membantu tidur yang nyenyak, dan sebagainya.
Apple Cider digunakan sejak 400BC oleh Hippocrates (bapa perubatan moden) sebagai tonik tenaga dan penyembuh..

CARA GUNA: 1 sudu kecil APPLE CIDER boleh campur dalam 2 scoop ALSD2 setiap kali minum

PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA ALSD2 SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)

APA KAITAN AIR & ALSDII...?


MINUM


 Boleh dikatakan nutrien yang paling penting dalam diet kita, iaitu air membentuk sekurang-kurangnya 60% daripada komposisi badan kita. Kehilangan hanya 2% daripada air dalam badan boleh mengurangkan tumpuan, fokus dan memperlahankan tindak balas.


Perubahan dalam proses metabolik dan pemecahan lemak yang tersimpan semasa Program Pengurusan Berat Slim Diet II meningkatkan keperluan air untuk kita.
Ia adalah penting untuk mengambil sekurang-kurangnya 2.0 liter air setiap hari semasa mengikuti Program Pengurusan Berat SD II, lebih jika anda bersenam atau berada pada cuaca yang panas.
Teh herba tanpa gula termasuk teh hijau boleh dikira sebagai sebahagian daripada jumlah pengambilan air anda.


Air & penurunan berat

Dahaga boleh dikelirukan dengan kelaparan, dengan meminum air yang mencukupi  keadaan ini mungkin tidak berlaku. Air juga membantu metabolis lemak dalam badan tetapi penurunan dalam pengambilan air boleh menyebabkan badan untuk mendepositkan lemak.
Pengambilan air hanya sebanyak 500ml air telah terbukti dapat meningkatkan kadar metabolisme sebanyak 30%. Pengambilan 2 liter sehari yang disyorkan boleh meningkatkan tenaga hampir 100 kalori (400kJ) setiap hari, dan ini menyumbang kepada peningkatan pembakaran lemak.
Kebanyakkan toksin disimpan dalam sel lemak kita. Apabila kita mula mengurangkan lemak yang tersimpan untuk tenaga, toksin dilepaskan dan ia mesti dikeluarkan daripada badan. Pengambilan air yang mencukupi akan membantu tubuh untuk menghapuskan toksin yang dibebaskan daripada lemak yang tersimpan.




Apa yang perlu Minum semasa Program

  • AIR!!
  • Teh herba tanpa gula, teh hijau, pudina, liquorice (suatu jenis pemanis)
  • Air mineral
  • Air soda bercampur dengan sedikit lemon segar atau limau
  • KURANGKAN kopi - ia merangsang pelepasan insulin yang menggalakkan badan menyimpan lemak
  • Jika anda kerap meminum teh atau kopi, minumnya tanpa susu atau gula
  • Stevia atau Xylitol, tumbuhan semulajadi berasaskan pemanis berkalori rendah boleh digunakan dengan berhemat
  • ELAKKAN alkohol serta minuman ringan - ia tinggi dengan kandungan gula dan akan mengganggu ketosis
  • ELAKKAN minuman diet - mereka boleh merangsang selera makan, meningkatkan keinginan untuk karbohidrat dan merangsang insulin yang seterusnya menggalakkan penyimpanan lemak. Sebenarnya ini bukan minuman berdiet.
  • PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA ALSD2 SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)
     

MENU CADANGAN SEMASA BERDIET ALPHA LIPID SD2

Hi...hari ni kongsikan tentang menu semasa berdiet...ramai yg tertanya & mengeluh...'alamak tak makan nasi...abis nak makan apa...'?So..hari ni Ayu tolong Jawab & bagi cadangan yang boleh anda  ikut & gunakan sepangjang berdiet yer....Ok selamat  berjaya bersama ALPHA LIPID SDII..untuk order boleh klik sini 
PM PAGE : Alpha-Lipid-Sd2Idayu  
                              @                             
 CALL /SMS/WHATSAPP 0123645407





Ini adalah contoh cadangan menu hidangan ketika anda menjalani program diet ALSD2. Anda perlu lebih bijak untuk memperbagaikan makanan anda (asalkan tidak mengambil lebih 35gm karbohidrat dalam

sehari) supaya kita ada lebih banyak pilihan makanan dan tidak cepat jemu memakan makanan yang sama setiap hari.

Nikmatilah makanan kita sepenuhnya dan ubahlah cara makanan yang biasa dengan karbohidrat berlebihan kepada makanan yang rendah karbohidrat supaya kita dapat menurunkan berat badan dan tidak merasa lapar semasa berdiet.

SARAPAN PAGI
Makanan Utama
Pilihan 1. Telur setengah masak 2 biji dengan sedikit garam atau kicap asin.
Pilihan 2. Sup telur dengan daging ayam carik.
Pilihan 3. Telur goreng mata kerbau 2 biji dengan cili sos rendah karbohidrat.
Pilihan 4. Telur omelette dengan cheese serta cendawan.
Pilihan 5. Daging burger 2 keping digoreng dengan telur.

Sayuran
Pilihan 1. Tomato cherry 5 biji
Pilihan 2. Sayur campur masak tumis (1 cawan)
Pilihan 3. Kobis (1/2 cawan)
Pilihan 4. Salad / Lettuce (1 cawan)
Pilihan 5. Brocolli (1/2 cawan)

Minuman
Minum air kosong 500ml atau teh hijau 500ml

MAKAN TENGAHARI
Makanan Utama
Pilihan 1. Ikan kukus 1 ekor berempah
Pilihan 2. Ayam gorng 2 potong dengan 2 keping tauhu
Pilihan 3. Daging cincang goreng dengan sos soya
Pilihan 4. Ayam cincang tumis dengan halia
Pilihan 5. Gulai kuning 2 biji telur itik

Sayuran
Pilihan 1. Tumis bendi, cendawan dan bawang (1 cawan)
Pilihan 2. Brocolli tumis dengan udang (1 cawan)
Pilihan 3. Terung dan asparagus kukus berempah (1 cawan)
Pilihan 4. Tumis celery dan udang (1 cawan)
Pilihan 5. Tomato 1 biji (sederhana)

Minuman
Minum air kosong 500ml atau teh hijau 500ml

MAKAN MALAM
Makanan Utama
Pilihan 1. Lamb chop dengan sos rendah karbohidrat
Pilihan 2. Steak dengan sos rendah karbohidrat dan asingkan kuah dalam hidangan
Pilihan 3. 2 ekor ikan goreng tumis bercili
Pilihan 4. Sup kambing/daging/ayam 1 mangkuk
Pilihan 5. Sate ayam/daging/ dan timun serta kurangkan kuah kacang dan tanpa nasi impit (15 cucuk)

Sayuran
Pilihan 1. Brocolli rebus (1 cawan)
Pilihan 2. Ulam sayur campur (1 cawan)
Pilihan 3. Kangkung tumis (1 cawan)
Pilihan 4. Bayam rebus (1/2 cawan)
Pilihan 5. Asparagus goreng (10 batang)

Minuman
Minum air kosong 500ml atau teh hijau/herba 500ml

SUPPER
Makanan Pilihan
Pilihan 1. Telur rebus 2 biji
Pilihan 2. Sup bebola ikan (3 biji, 1 cawan)
Pilihan 3. Tauhu bakar 2 keping & sotong kangkung (asingkan kuah manis)

Minuman
Minum air kosong 500ml atau teh hijau/herba 500ml

SNEK
Makanan Pilihan
Pilihan 1. Tempe goreng ikan bilis (1/2 cawan)
Pilihan 2. Sosej rebus 2 biji
Pilihan 3. Nugget ayam goreng 3 biji

Minuman
Minum air kosong 500ml atau teh hijau 500ml

PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA ALSD2 SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)

PAKEJ PROMOSI

PROMOSI NOVEMBER 2014






https://www.facebook.com/pages/Alpha-Lipid-Sd2Idayu/142538235813597?ref=stream



PAKEJ PERCUBAAN  (RM160) + MENU DIET
Pembelian 1 tin (ALSD2 @ Lifeline)  + shaker + free postage


PAKEJ 2 MINGGU (RM360) +  KEAHLIAN SEUMUR HIDUP + FREE ORGANIC TEA
 Pembelian 2 tin (ALSD2 @ Lifeline) + buku panduan lengkap + shaker + ketone stick(5 strip) + free postage







PAKEJ SEBULAN (RM720) +  KEAHLIAN SEUMUR HIDUP + FREE ORGANIC TEA
 Pembelian 4 tin (ALSD2 ) + buku panduan lengkap + shaker + ketone stick(5 strip) + free postage


 PAKEJ PENGEDAR (Supervisor) (RM4560)
 30 tin (ALSD2 @ Lifeline) + keahlian seumur hidup + free cooler bag + buku panduan lengkap + 5 shaker + free postage + tunjukajar sehingga mendapat income $$$$ setiap bulan.....
** JADILAH PENGEDAR UTAMA DIKAWASAN ANDA....

ALPHA LIPID LIFELINE




 Perhatian!

Alpha Lipid Lifeline bukanlah ubat. Tetapi minuman tambahan kesihatan.

Di amalkan sebelum sarapan pagi ketika perut masih kosong

Kolostrum Alpha Lipid™ Lifeline™ adalah berbeza dengan kolostrum-kolostrum yang lain kerana ia adalah yang terbaik di dunia (Gred 10), mempunyai kadar IgG 41%
(Immunoglobulin) berbanding kolostrum yang lain, kandungan probiotik, kandungan C...
omplex Lipid, dan mempunyai semua vitamin serta mineral yang diperlukan oleh tubuh.


Kelebihan Kolostrum Alpha Lipid Lifeline :
*Mengandungi antibodi (Immunoglobulin) untuk melawan pelbagai jenis jangkitan bakteria, virus dan pathogen.
*Meningkatkan daya tahan badan melawan penyakit.
*Formula Alpha Lipid™ 100% berkesan dan diserap cepat.
*Mengandungi Vitamin & Zat Galian (Kalsium dll) semulajadi cukup untuk keperluan harian.
*Mengandungi bakteria semulajadi (Lactobasilus Acidhopulus dan Bifidobacterium) bagus untuk fungsi normal usus.
*Mengandungi Faktor Pertumbuhan (Growth Factor) yang penting untuk proses pemulihan sel dan anti penuaan (anti-aging).
*Sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu
*Membantu mengurangkan berat badan, mengawal kandungan gula dalam darah.
*Membantu memulihkan pelbagai penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, gout, gastrik, hepatitis, kurang darah, ketidaksuburan, dan pelbagai khasiat untuk tahap kesihatan terbaik manusia.

Kesan Alpha Lipid :
*Mempertingkat Penyerapan Usus
*Meningkatkan Fungsi Pertahanan Badan
*Meneutralkan Jangkitan Virus/Kulat/Bakteria
*Mempercepatkan Pemulihan Luka Tisu
*Membunuh Parasit dalam Badan
*Meningkatkan Tenaga dan Kekuatan
*Memperbaiki Masalah Sembelit
*Meningkatkan Ton Kulit dan Elastik
*Menstabilkan Emosi dan Tekanan
*Menstabilkan Paras Gula dalam Darah
*Meningkatkan Keupayaan Minda
*Mengurangkan Risiko Sakit Jantung
*Meningkatkan Prestasi Fizikal
*Mengandungi Bahan Awet Muda
*Mengandungi Bahan Anti Inflamasi (Anti Radang)
*Meningkatkan Kesihatan Gigi dan Tulang


Jom sihat bersama Alpha Lipid Lifeline!

 ANTARA PENYAKIT YG BOLEH DIKAWAL DGN ALPHA LIPID LIFELINE.


• TB • Arthritis -Asma • Allergy • Buasir • Bisul • Buah Pinggang • Denggi • Ezema • Fybroid • Gout • Gastrik • Haid • Hepatitis B/C • Jerawat • Jangkitan Kuman • Kayap • Kanser • Keletihan • Kencing Manis • Leukimia • Masalah Paru-Paru • Masalah Usus • Migrain • Resdung • Stroke/Lumpuh • Sakit Sendi • Sakit Puan • Sawan • SLE/Lupus • Sak

...it Kulit • Ketumbuhan • Thyroid • Demam Campak • Jantung • Parkinson • Ulser • Lemah Tenaga Batin • Stress • Bersalin/Wanita Mengandung • Sakit Tua • Masalah Haid / Kesuburan membersi kesan positif kepada bayi • Ahli Bina Badan • Ahli sukan dapat meningkatkan daya ingatan/IQ • Awet Muda • Kekurangan Oksigen dalam darah dan banyak lagi.

p/s: sesuai utk ibu2 yg mengandung, lepas bersalin, dan semua peringkat umur.. ianya hanyalah supplement.. saya dah amalkannya.. anda cubalah sendiri.. :)

 Testimoni

"Mencegah lebih baik dari mengubati"
Abdullah Muhamad
Gua Musang,
Kelantan "Sakit Sendi & Kulit "
Beliau berusia 56 tahun, mengalami sakit sendi sejak 1995. Sakit kulit beliau juga serius hinggakan setiap kali beliau sikat rambut, akan keluar kuping-kuping kulit yang banyak. Seluruh tubuh beliau juga sering gatal-gatal, namun setelah mengambil Alpha Lipid sebagai minuman kesihatan, beliau sangat berpuashati dengan hasilnya, kerana sakit sendi beliau telah sangat berkurangan dan kulit beliau juga telah semakin segar.

Ramai dikalangan rakan-rakan beliau sedar akan perubahan ini dan mereka juga tidak melepaskan peluang untuk mencuba Alpha Lipid. Tahniah!


En. Yaakob
Pasir Mas,
Kelantan "Antibodi"
En. Yaakob telah mengamalkan Alpha Lipid kerana beliau sangat perihatin dengan kesihatan diri. Suatu pagi semasa dikampung, beliau telah diserang sekumpulan lebah dan seluruh badan beliau telah disengat lebah. Beliau berlari balik kerumah dan terus mandi. Ketika inilah beliau rasakan panas seluruh tubuh. Beliau telah meminta anak beliau untuk menanggalkan sengat dibadan, dan setelah dicabut terdapat 'sejemput' sengat yang terkumpul. Namun antibodi En. Yaakob sangat kuat hinggakan beliau tidak langung ke hospital atau klinik. Ini membuktikan Alpha Lipid sememangnya akan meningkatkan daya tahan tubuh melawan penyakit/'anasir' luar.


Puan Hairani Tumpat,
Kelantan "Makanan Minda"

Puan Hairani juga memberikan Alpha Lipid kepada anak-anak beliau dan alhamdulillah perkembangan pelajaran anak-anak beliau semakin baik. Dari kedudukan didalam kelas ditempat yang 20 hingga 30 lebih, baru-baru ni keputusan periksa anak beliau mencapai tempat ke 4. Suatu yang boleh dibanggakan. Sehinggakan anak beliau mengatakan "sekarang lebih mudah untuk belajar".


PADA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN NAK CUBA ALSD SILA CALL/WHATSAPP 0123645407 @ PM Fb PAGE KAMI Alpha Lipid Sd2(Idayu)

back to top
Ingin bangunkan blog seperti ini,sila layari www.binablog.biz atau hubungi 017-259 6599
X